Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Autor
Chrząstowski Adam
(1)
Chrząstowski Adam (1968-)
(1)
Pawłowski Adam (sommelier)
(1)
Pawłowski Adam MS
(1)
Siwiec Patrycja
(1)
Siwiec Patrycja (1994-)
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Gastronomia
(2)
Restauratorzy (gastronomia)
(2)
Gościnność
(1)
Jakość usług
(1)
Kucharze
(1)
Kultura organizacyjna
(1)
Obsługa klienta
(1)
Restauracje
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Poradnik
(2)
Dziedzina i ujęcie
Zarządzanie i marketing
(2)
Kulinaria
(1)
Praca, kariera, pieniądze
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 42418 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 42420, 42421 (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej